Избери нас

строителна компания - Ге Груп

Ние уважаваме вашия избор!

 Ге Груп ЕООД е сертифицирана по ISO строителна компания, която развива дейност на територията на цяла България. Научете повече за нас на нашия основен сайт www.ge7.eu

Ние не само ви гарантираме изпълнението, но и не поставяме пред Вас никакви ограничения!

Може да построите своята нискоенергийна къща без да се съобразявате с предефинирани технологии, конструкции и системи, без да избирате архитектура по каталог. Ние ще я построим за Вас имено такава, каквато Вие искате и от материалите, които искате.

Ние активно участваме в семинари, конференции и курсове в страната и чужбина, където непрестанно обогатяваме своите знания за строежа на нискоенергийни къщи. По този начин ние ви гарантираме качеството на изработката на Нискоенергийната GE къща.

Екипът на Ге Груп взе участие в:

  1. Втората национална конференция Пасивни сгради България 2011.
  2. Семинар „Проектиране и строителство на Пасивни сгради”, концепция Изовер – Мулти-комфортна къща, организиран от Сен Гобен Изовер и с подкрепата на Център за Енергийна Ефективност в България.
  3. Национална Конференция за Енергийна Ефективност и Устойчива Строителство BuildinGreen 2011 – Перспективата 2020.
  4. Професионално обучение на строителни специалисти по енергоефективно реновиране на сгради за повишаване на енергийната им ефективност и използване на възобновяеми енергийни източници. Обучението е в рамките на проект REE_TROFIT по Програма „Интелигентна Енергия Европа” на ЕС. Програмата е разработена от международен проектен екип от: Италия, Дания, Франция, Гърция, Унгария и България, обучителните материали – от експерти на ЕИТ.
  5.  Ге Груп ЕООД премина успешно сертификационен одит по стандартите БДС EN ISO 9001:2008,БДС EN ISO 14001:2005, BS OHSAS 18001:2007 от OHMI EuroCert Германия. Така ние гарантираме желанието и възможностите си да работим качествено, да опазим живота и здравето на нашия екип и да запазим природата.

и множество други инициативи извън страната.